K.Karademir'de 3 futbolcu bırakıldı

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Ferdi Elmas, Engin Aktürk ve Fatih Ceylan ile yollarını ayırdıklarını, Eskişehirsporlu Bülent Kocabey'e pazartesi günü imza attıracaklarını söyledi.Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Kardemir

K.Karademir'de 3 futbolcu bırakıldı

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Ferdi Elmas, Engin Aktürk ve Fatih Ceylan ile yollarını ayırdıklarını, Eskişehirsporlu Bülent Kocabey'e pazartesi günü imza attıracaklarını söyledi.

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Kardemir Karabükspor, önceki gün Almanya 2'inci lig takımlarından Aue ile 1-1 berabere kalırken, yarın saat 15.00'de Acadia Otel'in sahasında Schalke 04 ile hazırlık maçı yapacak. Birkaç takviye ile ikinci yarı daha başarılı olacaklarını söyleyen teknik direktör Yücel İldiz, "Devre arasında takviye gerçekten çok zor bir durum. Bu anlamda başkanımız ve yöneticilerimiz çalışıyorlar. İlk yarıyı başarılı geçirdik. Ligin ikinci yarısı çok daha zorlu olacak. İnşallah birkaç takviye ile ikinci yarıda başarılı oluruz" dedi.

Transfer görüşmelerinin devam ettiğini belirten Seyit İçgül ise, "Takımdan giden oyuncularımız oldu. Ferdi Elmas, Engin Aktürk ve Fatih Ceylan ile yollarımızı ayırdık. Takımda giden oyuncuların yanında gelenler var ve olacak. Aydın Karabulut ile daha önce anlaşmıştık. Bülent Kocabey ile anlaştık ve pazartesi resmi imzayı gerçekleştireceğiz. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

EMENİKE'YE EN ÇOK SEVİLEN VE EN İYİ YABANCI OYUNCU ÖDÜLÜ VERİLDİ

Bu arada, kulübün malzeme sponsoru Lescon, yaptığı araştırma sonucu Türkiye'nin en çok sevilen ve en iyi yabancı oyuncu ödülünü Emenike'ye verdi. Takımın kamp yaptığı Belek IC Otel'e gelen firma yetkilileri, üzerinde futbolcunun adının yazılı olduğu kramponu Emenike'ye hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor