Kızının düğününü erteledi

Ülkemiz her geçen dakika boyutları artan ve üzüntüsü derinleşen büyük bir maden faciası yaşamakta. Maalesef ocaklara ateş düştü. Birçok aile ise umut ve endişe içinde gelecek haberleri beklemekte. Yaşanan bu acıyı yüreğimizin ve beynimizin her köşesinde e

Kızının düğününü erteledi

Ülkemiz her geçen dakika boyutları artan ve üzüntüsü derinleşen büyük bir maden faciası yaşamakta. Maalesef ocaklara ateş düştü. Birçok aile ise umut ve endişe içinde gelecek haberleri beklemekte. Yaşanan bu acıyı yüreğimizin ve beynimizin her köşesinde en derin şekilde hissediyor ve paylaşıyoruz.

Ülke olarak böyle büyük bir acıyı paylaşmamız gereken bir süreçte evlatlarımızın düğününü yapmayı içimize sindiremediğimizden dolayı aileler ve çocuklarımız bir araya gelerek nikah törenini ileri bir tarihe ertelemeyi uygun bulduk. Bu tür büyük acıların yaşanmaması en büyük dileğimizdir. Bu büyük faciada kaybettiğimiz canlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet dileriz. Ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler