Kızılcık'tan Batman'a yemek!

Bir önceki görev yeri Batman Valiliği olan Dr. Recep Kızılcık ve eşleri Batmanlılar’a Trabzon’un misafirperverliğini gösterdi. Yalıspor’la Batman Petrolspor arasında oynanan müsabakanın bir bölümünü iki takımın yöneticileriyle birlikte tribünden izleyen V

Kızılcık'tan Batman'a yemek!

Bir önceki görev yeri Batman Valiliği olan Dr. Recep Kızılcık ve eşleri Batmanlılar’a Trabzon’un misafirperverliğini gösterdi. Yalıspor’la Batman Petrolspor arasında oynanan müsabakanın bir bölümünü iki takımın yöneticileriyle birlikte tribünden izleyen Vali Kızılcık; müsabakanın sportmence geçtiğini belirterek “Hiçbir olumsuz olayın olmaması bizleri sevindirmiştir” dedi.
Daha sonra misafirlerle akşam yemeğinde bir araya gelen Vali Kızılcık burada yaptığı konuşmasında; “Sizleri Trabzon’da ağırlamaktan ve sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum” dedi. “Bizim kültürümüzde misafir ağırlamak, misafiri memnun etmek asli unsurlarımızdan birisidir” diyen Vali Kızılcık konuşmasında sporun ve spor yapan insanların kötü eylemlerle uğraşamayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor