Kızılcık Şakar olayını değerlendirdi

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'a yapılan silahlı saldırı olayıyla ilgili titiz çalışmalar sonucunda suç aletini ve özellikle sanığın kendini gizlemek için kullandığı kar maskesini delil olarak ortaya koyduklarını söyledi

Kızılcık Şakar olayını değerlendirdi

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'a yapılan silahlı saldırı olayıyla ilgili titiz çalışmalar sonucunda suç aletini ve özellikle sanığın kendini gizlemek için kullandığı kar maskesini delil olarak ortaya koyduklarını söyledi.

Kızılcık, yaptığı açıklamada, Trabzonspor Asbaşkanı Şakar'a karşı menfur bir saldırı gerçekleştirildiğini anımsatarak, ''Polisimiz çok titiz ve özellikle saldırıya uğrayan Nevzat Şakar ile görüşerek bir çalışma yürüttü. Bu çalışmanın sonucunda yaklaşık 6-7 kişi üzerinde durarak çalışmalar yapıldı. En son gelinen noktada emniyetimiz tarafından 5 kişi gözaltına alındı'' dedi.

Emniyet tarafından gözaltına alınan kişilerden 3'ünün olayla ilgili itirafta bulunduğunu, 2 kişinin ise emniyette susma hakkını kullandığını belirten Kızılcık, şöyle devam etti:
''Bu titiz çalışmalar sırasında suç aletini ve özellikle sanığın kendini gizlemek için kullandığı kar maskesini de alarak delilleri ortaya koyduk. Bugün itibariyle sanıkları yüce adalete teslim ettik.

Olayın aydınlatılmasını gerçekleştirmiş olduk. Emniyet olarak bir kez daha gösterdik ki, Trabzon'da görülecek olan tüm yasadışı olaylar, emniyetimiz tarafından er veya geç aydınlatılmaktadır. Saldırıya uğrayan veya mağdur pozisyondaki vatandaşlarımız bizimle işbirliği halinde çalıştıkları takdirde, olayın faillerini yakalamak çok daha kolay olmaktadır.''

Vali Kızılcık, olayla ilgili olarak söz konusu kişilerin yakalanması noktasında MOBESE kameralarının çok etkili olduğunu, olay anının öncesi ve sonrası tüm şehirdeki görüntülerin incelendiğini ifade ederek, bu görüntüler arasından çok titiz çalışmalar sonucunda faillere ulaşıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor