Kızıl: Cenk Tosun için ne dedi ?

Gaziantepspor Asbaşkanı ve basın sözcüsü Mehmet Kızıl haber61.net spor servisine Olcan Adın transferi ve Cenk Tosun dedikoduları ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.Kırmızı siyahlı kulübün asbaşkanı yaptığı açıklamada Olcan Adın transferinde sorun olmad

Kızıl: Cenk Tosun için ne dedi ?

Gaziantepspor Asbaşkanı ve basın sözcüsü Mehmet Kızıl haber61.net spor servisine Olcan Adın transferi ve Cenk Tosun dedikoduları ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Kırmızı siyahlı kulübün asbaşkanı yaptığı açıklamada Olcan Adın transferinde sorun olmadığını söylerken Cek Tosun ile ilgilide "Olcan Adın transferi bitti arada pürüz yok.  Ben İstanbul’dayım sayın başkan transferlerle ilgileniyor. Benim bildiğim Olcan transferi bitti. Cenk ile ilgili görüşmemiz yok zaten söz konusu olamaz Cenk’e ihtiyacımız var.''dedi.Öte yandan Trabzonspor'a verdikleri Olcan Adın ile ilgili de ' Olcan’ın kıymetini bilin 10 numara çocuk 10 numara adam’’ diyerek sözlerine son noktayı koydu.

Ömer Günaydın/haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler