Kıvrak: Aslında gol de atarım ama...

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Kıvrak, İzmir’de doğup büyümesine rağmen Trabzon’u tam anlamıyla benimseyip sahiplendiğini vurguladı. Oynadığı takım için her şeyini vermek isteyen bir karaktere sahip olduğunu kaydeden Onur, “Sonuçta buradan ekmek yi

Kıvrak: Aslında gol de atarım ama...

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Kıvrak, İzmir’de doğup büyümesine rağmen Trabzon’u tam anlamıyla benimseyip sahiplendiğini vurguladı.

 

Oynadığı takım için her şeyini vermek isteyen bir karaktere sahip olduğunu kaydeden Onur, “Sonuçta buradan ekmek yiyorum. Kendimi bir Trabzonlu’dan bile daha fazla Trabzonlu hissediyorum. Çünkü sahiplenmiş durumdayım. Buraya bağlandım. Kazanmak için elimden ne gelirse yaparım” dedi.

 

Futbola kaleci olarak başlamasına rağmen okul ve mahalle maçlarında hep forvette görev yaptığına değinen Onur, “Aslında güzel goller de atardım. Ama o dönemde hevesimi almış olacağım ki şimdi kalede çok mutluyum” diye konuştu.

 

Şenol Güneş’in kariyerinde önemli bir yere sahip olduğunun da altını çizen başarılı kaleci, “Onun da bu ülkenin en büyük kalecilerinden biri olması benim için ciddi bir avantaj. Bana söylediği ‘büyüdükçe muhakkak performans düşüklüğü olur ama o performans asla dibe vurmamalıdır’ sözü her zaman kulağıma küpedir” ifadelerini kullandı.

 

Kaleciler arasında Buffon ve Casillas’ı takip ettiğini de sözlerine ekleyen Onur, “Onların hangi pozisyonlarda nasıl hareket ettiklerini kavramaya çalışır, idmanlarda da uygularım. Çalıştığım teknik direktör ve kaleci antrenörü ise benim için en büyük iki şans” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor