Kişilerle kurumları ayırın!

-haber61.net-Tatil edilen Trabzonspor – Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ülke gündemine oturdu.İstanbul basını yakaladığı bu fırsatı iyi değerlendirirken olayların tamamını Trabzon ve Trabzonspor’un üzerine yıktı. Ancak olayların arka planında Türkiye’d

Kişilerle kurumları ayırın!

-haber61.net-

Tatil edilen Trabzonspor – Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ülke gündemine oturdu.

İstanbul basını yakaladığı bu fırsatı iyi değerlendirirken olayların tamamını Trabzon ve Trabzonspor’un üzerine yıktı. Ancak olayların arka planında Türkiye’de yaşanan adaletsizliğin yanı sıra Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in ağır tahriklerini çoğu kesim görmezden geldi.

Olaylar bu yönde gelişirken diğer yandan Trabzonspor’a verilecek ceza hakkında onlarca iddia ortaya atıldı. Trabzonspor’un sahasının 5 maç kapatılacağı, 3-0 hükmen mağlup sayılacağı, ağır para cezası alacağı gibi  senaryolar yazılırken TFF kararın 15 gün sonra verileceğini açıkladı.

BAŞBAKAN’IN ÖNERİSİ

Trabzonspor’a verilecek ceza hakkında spekülasyonlar devam ederken Haber61 olarak Trabzonspor’a uygulanacak ceza için şu yöntemi öneriyoruz;

Şike olayları ortaya çıktığında kesilecek cezalarla ilgili yorum yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada “Kişilerle kurumlar ayrılsın” diyerek TFF’ye yol gösterdi. Şimdi hem kendisine hem de Türk futbolu üzerinde etkili olan herkese çağrı yapıyoruz; Trabzonspor’a kesmek istediğiniz ağır faturaları “Kişilerle kurumları ayırın” mantığıyla kesin. Taraftarların yaptığını Trabzonspor kulübüne mal etmeyin. Sonuç olarak Trabzonspor kulübü hiçbir şey yapmadı ve Volkan’ın tahriklerine kapılan bazı taraftarların taşkın davranışları sonucu olaylar gelişti. Sizden beklentimiz içinize sindirdiğiniz garip “Adalet” kavramını şimdi de uygulamanızdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor