Kırık burunla, yırtık bağla zafer!

Trabzonspor'un Beşiktaş’la İstanbul’da oynadığı karşılaşmada oyuncuların üstün gayretleri ve özverileri, elde edilen galibiyette önemli rol oynadı.Maçın 39. dakikasında Sivok’un darbesiyle burnundan sakatlanan ve burnunda kanama meydana gelen Burak Yılmaz

Kırık burunla, yırtık bağla zafer!

Trabzonspor'un Beşiktaş’la İstanbul’da oynadığı karşılaşmada oyuncuların üstün gayretleri ve özverileri, elde edilen galibiyette önemli rol oynadı.

Maçın 39. dakikasında Sivok’un darbesiyle burnundan sakatlanan ve burnunda kanama meydana gelen Burak Yılmaz attığı golle bordo-mavililere galibiyeti getirirken, daha sonra yapılan kontrolünde burnunun kırıldığı ve müsabakayı bu şekilde oynayarak tamamladığı tespit edildi. 

GLOWACKİ ISRARLA İSTEDİ
Serkan’ın 42. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan ekibimizde bileğinden sakatlanan Glowacki devre arasında oynamak istediğini ısrarla belirtince yapılan özel bandajla sahaya çıktı. Muayenesinde bağlarında yırtık tespit edilen Glowacki’nin bu tavrı da alkış aldı.

Ayrıca tüm futbolcular sayısal anlamdaki eksikliğe rağmen hep birlikte birbirlerine yardımcı olup, yoğun efor sarfederken kazandıkları bu anlamlı zaferle alınlarından öpülmeyi hak ettiler.

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Bu vesileyle tüm oyunculara, teknik heyetimize ve deplasmanda takımımızı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyor, Trabzonsporluluk ruhunu ön plana çıkarttıkları için kendilerini takdir ediyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor