Kimseyi satmam yanlışı affetmem

Onur, “İnsanların karakter yapısı benim için son derece önemlidir. Beni yakından tanıyanlar kimseyi satmayacağımı ancak bana yapılan yanlışı da hoş karşılamayacağımı çok iyi bilirler” dedi. SÖZ VERDİN Mİ TUTACAKSINTrabzonspor eski asbaşkanı Hikmet Onur, B

Kimseyi satmam yanlışı affetmem
Onur, “İnsanların karakter yapısı benim için son derece önemlidir. Beni yakından tanıyanlar kimseyi satmayacağımı ancak bana yapılan yanlışı da hoş karşılamayacağımı çok iyi bilirler” dedi.
 
SÖZ VERDİN Mİ TUTACAKSIN
Trabzonspor eski asbaşkanı Hikmet Onur, Bordo-Mavili kulübe başkan adayı olan Metin Atasoy’un kendisine yönelik yaptığı eleştirilere cevap verdi. Atasoy’un kendisiyle ilgili gerçek dışı sözler kullandığını savunan Onur, “Kendisinden desteğimi çekmemin asıl ve tek nedeni nezaket dışı tavırlarıdır. Şöyle ki, 5 gün üst üste beni ziyarete geleceğini söylemiş olmasına rağmen, telefon dahi etmeyerek sürekli atlatma yoluna gitmiştir. İnsanların karakter yapısı benim için son derece önemlidir. Verilen sözlerin tutulması esas olmalıdır” dedi.
 
HOŞ KARŞILAMAM
“Yaşantım boyunca hiç kimseyi ne beklemiş ne de bekletmişimdir” diyen Onur, “Beni yakından tanıyanlar kimseyi satmayacağımı ancak bana yapılan yanlışlığı da hoş karşılamayacağımı çok iyi bilirler. Belki seçim sonuçları Sayın Atasoy’un ruh halini bozmuş ve kendisini böylesi söylemlerle rahatlatma yolunu tercih etmiş olabilir. Kendisini vicdanı ile baş başa bırakırken her şeye rağmen, her zaman her alanda kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler