'Kimsenin şüphesi olmasın'

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da toplandı. TFF Yönetim Kurulu, 27 Şubat 2012 tarihinde Ankara'da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapılmasına karar verdi.Yönetim Kurulu, 31 Ocak'ta istifa eden TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Başk

'Kimsenin şüphesi olmasın'

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da toplandı. TFF Yönetim Kurulu, 27 Şubat 2012 tarihinde Ankara'da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapılmasına karar verdi.

Yönetim Kurulu, 31 Ocak'ta istifa eden TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Başkanvekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan'ın istifaları ile 30 Ocak 2012'de Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Kemal Olgaç'ın istifasını kabul etti.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na, İcra Kurulu üyesi Hüsnü Güreli'nin vekaleten başkanlık etmesine, 1. Başkanvekilliği'ne Erhan Kamışlı'nın, 2. Başkanvekilliği'ne Arif Koşar'ın ve de TFF İcra Kurulu üyeliğine Yunus Egemenoğlu'nun getirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un çağrı kararının ulusal günlük 1 gazetede ve TFF'nin resmi internet sitesinde ilanına, toplantının 27 Şubat 2012 Pazartesi günü saat 11.00'de, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının aynı gündemle, delege tam sayısının asgari üçte biri ile 28 Şubat 2012 Salı günü aynı saatte; ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamadığı takdirde üçüncü toplantının aynı gündemle, çoğunluk aranmaksızın 6 Mart 2012 Salı günü aynı saatte yapılması kararlaştırıldı.

"Kurullar görevinin başında"

Türk futbolunun içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için gereken çabayı göstermeye devam edeceklerini belirten Hüsnü Güreli, "TFF Yönetim Kurulu olarak taşıdığımız sorumluluğun farkındayız. 27 Şubat'taki Genel Kurul'a kadar tüm özverimizle çalışmalarımız sürdüreceğiz" dedi.

Kurumlarda mevcut bulunan devamlılık ve kurumsal çalışma ilkeleri gereği tüm konuların aksamadan yürütüleceği ve Genel Kurul'a kadar işleyişte hiçbir sorun olmayacağının altını çizen Hüsnü Güreli, "Yaşanan ayrılıklar hepimizi derinden üzdü. Tecrübemiz ve iyi niyetli Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte, önceliğimiz olan görevleri 27 Şubat'a kadar yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

TFF Başkanlığını vekaleten üstlenen Hüsnü Güreli; tüm hukuk kurulları ile görüştüğünü ve kurulların hepsinin görevlerini aynı özen ve süratle yerine getirmek için çalışmalarına devam ettiklerinin bilinmesini istedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor