Kimsenin kimseye borcu yok!

Sağlam, pazar günü deplasmanda oynayacakları zorlu Trabzonspor maçı öncesi soruları da yanıtladı. Sağlam Trabzonspor karşılaşmasından her sonucun çıkabileceğini söyledi. Sağlam söylentiler için ise, "Kimsenin kimseye borcu yok" dedi.  Spor Toto Süper Ligi

Kimsenin kimseye borcu yok!

Sağlam, pazar günü deplasmanda oynayacakları zorlu Trabzonspor maçı öncesi soruları da yanıtladı. Sağlam Trabzonspor karşılaşmasından her sonucun çıkabileceğini söyledi. Sağlam söylentiler için ise, "Kimsenin kimseye borcu yok" dedi.

 

Spor Toto Süper Ligi'nin 29'uncu haftasında pazar günü Trabzonspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'un başarılı teknik patronu Ertuğrul Sağlam basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Eğimit Gönüllüleri Vakfı Bursa Şubesi'nde yapılan toplantı öncesi toplantıyı yine farklı bir ortamda gerçekleştirdiklerini ifade eden Sağlam, "Basın toplantımızı farklı bir mekanda yapıyoruz. Egitim Gönüllüleri Vakfı her şarta rağmen hizmet veriyor. Bu şartları iyileştirme adına sorumluluk alacağız. Ülkenin yarınları olan, ülke sporunun yarınları olan bu çocuklarımızın öğrenim ve eğitim hayatlarına devam edebilmesi açısından daha güzel imkan sunmamız gerekiyor. Çok büyük fedakarlıklarla güzel hizmetler veriyorlar. Onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Trabzonspor maçıyla ilgili konuşan Ertuğrul Sağlam ne dedi? Sayfa 2'de

 

 

 

 

Bu konuşmanın ardından Trabzonspor karşılaşmasına değinen Sağlam, "Bu hafta bir tarafta şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, bir tarafta matematiksel olarak uzaklaşmasa bile, ülke şartları göz önüne alındığı zaman çok zor denen hedeften uzaklaşmış ve farklı hedefe girmiş Bursaspor var.

 

Birisi şampiyonluk yolunda kayıp vermek istemeyecek, diğeri bulunduğu konum adına kazanmayı isteyecek iki takımın mücadelesi olacak. 2 hafta önce oynadığımız mücadele gibi, izleyenlere keyif veren, sahada futbolun güzelliklerini uygulamaya çalışan anlayışla oynayacağız. Gerçekten zor bir karşılaşma olacak. Her zaman olduğu gibi Bursaspor olarak, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtırken, hala elimizde bulundurduğumuz fair play anlayışıyla sahada mücadelemizi vereceğiz. Orada 90 dakikayı tamamlayıp, bize katkı sağlayacak puanları da almak isteyeceğiz.

 

DEVAMI SAYFA 3'DE

 

 

 

Mücadeleye baktığımız zaman bence, her türlü sonucun çok normal karşılanabileceği bir karşılaşma oynayacağız. Bizim kazanmamız da anormal olmayacak. Herkesin çıkacak sonuca hazırlıklı olması gerekiyor. Bizim de kazanacak gücümüz ve isteğimiz olacak. Onlar da kazanabilir çünkü form durumları da ortada. Fenerbahçe ile beraber ligin tepesindeler ve ikisi de bulundukları konumu hakediyorlar. Takımımızda Serdar'ın cezası var.

 

Sakatlığı olan futbolcumuz yok. Ufak tefek sakatlıkları olan arkadaşlar var ama maça kadar düzeleceklerini düşünüyorum. Bu doğrultuda, çok zor geçecek olan karşılaşmadan camiamızı ve taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçla ayrılmak istiyoruz. Güzel bir atmosfer olacaktır" dedi.

 

DEVAMI SAYFA 4'DE

 

 

 

 

Trabzonspor maçı öncesi çıkan söylentilere de cevap veren Sağlam, "Kimsenin kimseye borcu yok. Maça çok farklı yaklaşılmaya başlandı. Burada bir camia, oyuncu grubu olduğu, onların onurlarının ve şereflerinin olduğu unutuluyor. Başkaları için oynama diye birşey yok.

 

Herkes kendi onuru, kendi taraftarı için oynar. Geçen sene de Trabzonspor'un Bursaspor şampiyon olsun diye oynadığına da inanmıyorum. Böyle birşey olmamıştır. Başkanımızın da böyle bir açıklama yaptığına inanmıyorum. Herkes kendisi için mücadele eder" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor