Kimseden İcazet almadım

 Trabzonspor başkan adayı Metin Atasoy, sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sözlerine 19 Mayıs Gençlik Bayramı'nı kutlayarak başlayan Atasoy açıklamalarda bulundu. Trabzon ve Trabzonspor sadece kendisiyle güçlü olmadığını belirten Ata

Kimseden İcazet almadım

 

Trabzonspor başkan adayı Metin Atasoy, sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sözlerine 19 Mayıs Gençlik Bayramı'nı kutlayarak başlayan Atasoy açıklamalarda bulundu.
 
Trabzon ve Trabzonspor sadece kendisiyle güçlü olmadığını belirten Atasyoy, "Trabzonspor yöresinin lider takımıdır, güçlü takımıdır, çevresindeki illerin gücü ne kadar artarsa onunda gücü o kadar artar. İleri ki yıllarda eğer bize görev verilirse bölge takımları ile dostane ilişkiler içinde olacağız ve konumlarını güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Bizler şuna inanıyoruz. Trabzon Karadeniz takımlarının, Anadolu takımlarının gücüyle daha güçlüdür. 12 tane önemli projemiz var, önümüzdeki günlerde bunu sizlerle paylaşacağım. Hayat böyledir, yükseldikçe çıplaklaşırsınız. Beyninizin içi, vücudunuzun içi görünür. Benim hesap veremeyeceğim hiçbir özelim yoktur. Seçim çalışmalarında bürokratik ziyaretlerden uzak durdum, çünkü benim için önemli olan bu takıma sahip çıkan delegelerdir. Onları ziyaretimde amatör sporların ihmal edildiğinin farkına vardık” diye konuştu.
 
Trabzonspor başkan adayı Metin Atasoy, Trabzonspor'un 2010-2011 Şampiyonluk kupasını hak ettiğini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Bu kupa elinden alınmıştır, çalınmıştır, gasp edilmiştir. Nasıl izah edilebilirse onu söylemekten kaçınmam. Doğru birdir. Şampiyon Trabzon’dur ve kupası müzesine gelmemiştir. O kupa bizden ne şekilde, nasıl alınmışsa ve öyle iade edilirse Fenerbahçe ile aramızdaki sorunda ortadan kalkar. Kupamızı nasıl almışlarsa öyle geri verirseler bunu Fenerbahçe’nin bize uzatmış olduğu bir zeytin dalı olarak görürüz. Camiada ondan sonra gereğini yapmak için kendini zorlar. Bunun olmazsa olması o kupa ile zeytin dalının uzatılmasını görmektir.”
 
"LİDER KENDİNE SORARAK YOLA ÇIKAR"
 
Atasoy, bu yol çıkarken kimseye sormadığını kaydederek, ”Ben bu yarışa çıkarken herkes bana sordu şununla bununla görüştün mü?' diye sordular. Kimseyle görüşmedim. Sadece ekip arkadaşlarımla görüştüm. Biri aksini ispat ederse bu işten vazgeçerim. Ama ben kimseye sormadan bu yola çıktım. Çünkü bir lider kendine sorarak yola çıkar. Trazonspor’un başına geçecek adam kendi kendini yönetme erdemine sahip olmalıdır. Benden böyle yola çıktım. Bundan iki ay önce sorsalar Metin Atasoy’un şansı ne, yüzde 10 derdiniz. Ama bu bir seçim stratejisiydi. Batıda bu böyle yapılıyor. Biz doğru olanı yaptık" dedi.
 
"KİMSEDEN İCAZET ALMADIM"
 
Yola çıkarken kimseden icazet olmadığının altını çizen Atasoy, "Ben kimseye sorarak bu yola çıkmadım. Kimseden oy istemedim. Sadece kendimi ve projelerimi anlattım. Kimin bana oy vereceği onun taktiridir.Başka bir adayın liste birleştirme önerisine kapalıyız. Sonradan yamalarla biz bir ekip olamayız. Biz bir ekibimiz. Birleşme tekliflerine kapalıyız. Ben ekibime bir söz verdim. Verdiğimiz sözün arkasındayım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor