Kimse Çakır'dan memnun değil

 Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, maç boyunca verdiği kararlarla iki takım oyuncuları ve teknik heyetlerinin de büyük tepkisini çekti. Fatih Terim, özellikle Emre Çolak aleyhine verilen sarı kart sonrasında sinirlenerek sahanın

Kimse Çakır'dan memnun değil

 

Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, maç boyunca verdiği kararlarla iki takım oyuncuları ve teknik heyetlerinin de büyük tepkisini çekti.

 

Fatih Terim, özellikle Emre Çolak aleyhine verilen sarı kart sonrasında sinirlenerek sahanın içine kadar girerek Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi. Trabzonsporlu futbolcular da Emre'nin ikinci yarı kırmızı kart görmesi gerektiğini savunarak Çakır'a isyan ettiler.

 

Penaltıya da kızdılar 

Galatasaraylılar, yedikleri goldeki faul kararının yanlış olduğunu ve Çakır'ın 90 dakika boyunca faul-kart kararlarında standart tutturamadığını savunurken, Trabzonsporlular da Çakır'ın kötü bir maç yönettiğini ve penaltıda topun Alanzinho'nun koluna ayağından geldiğini savundular.

Bitiş düdüğünün ardından iki takım oyuncuları da Cüneyt Çakır'ın etrafını sararak tepkilerini sürdürdüler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor