Kimlere gönderme yaptı?

 Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şike yaptığı için  ihrac eden Avrupa Kulüpler Birliği toplantısı Barcelona'da yapıldıTrabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu UEFA'nın artık bir karar vermesi gerektiğini belirterek"  UEFA köşeye sıkıştı. Şikecilerin koruyucusu

Kimlere gönderme yaptı?

 Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şike yaptığı için  ihrac eden Avrupa Kulüpler Birliği toplantısı Barcelona'da yapıldı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu UEFA'nın artık bir karar vermesi gerektiğini belirterek"  UEFA köşeye sıkıştı. Şikecilerin koruyucusu TFF başkanı Yıldırım Demirören'in acil koduyla UEFA merkezine çağrılmasının sebeplerini biliyoruz. Bunun için Fenerbahçe ligden çekiliriz tehdidi yapıyor. Merak etmesinler onları ligden UEFA çekecek.’ dedi.

Şike ile ilgili olarak ta Juventus  Başkanıyla görüştüğünü belirten başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Juventus kulübü’nün Başkanı  Andrea Agnelli  bana " Biz şikeden küme düştük, Fenerin ne ayrıcalığı var’ diye soruyor. Bu yönde bize tam destek verecekler.

Başkan Hacıosmanoğlu Perşembe günü Trabzon’da olacağını da sözlerine ekleyerek" Fenerbahçe maçına nasıl hazırlanılması gerekiyorsa öyle hazırlanacağız. Bu sefer kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe lehine olabilecek olan her türlü eylemin önüne geçeceğiz. Bizim amacımız 3 puan.’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor