Kimler gidiyor?

Trabzonspor’da transfer döneminde gelecek isimlerden çok, kimlerin gönderileceği merak konusu. Bu konuda birçok iddia ortaya atıldı, Şenol Güneş’in göndereceği isimlerle ilgili spekülasyonlar yapıldı. Sadri Şener, dünkü röportajında, “Kadroya girmeyen baz

Kimler gidiyor?

Trabzonspor’da transfer döneminde gelecek isimlerden çok, kimlerin gönderileceği merak konusu. Bu konuda birçok iddia ortaya atıldı, Şenol Güneş’in göndereceği isimlerle ilgili spekülasyonlar yapıldı. Sadri Şener, dünkü röportajında, “Kadroya girmeyen bazı oyuncularımızla yollarımızı ayırmamız gerekecek” diyerek gönderilecek isimlerle ilgili önemli bir sinyal verdi. Yönetimin ilk hedefi, 12 olan yabancı sayısını düşürmek. Bu nedenle Robert Vittek, Paulo Henrique ve Marek Cech’in bileti kesildi. Yerli oyunculardan ise Aykut Akgün’le yolların ayrılması bekleniyor. Yeteri kadar forma şansı bulamayan Barış Özbek ise kendisi ayrılmak istediğini Şenol Güneş’e söylemişti. Vittek ve Henrique’nin ayrılmak istemedikleri ancak yönetimin bu konuda kararlı olduğu öğrenildi. Güneş’in hedefi, kadrodaki oyuncu sayısını 23 kişiye indirmek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor