Kim doğru söylüyor?

Trabzonspor’da birileri doğru söylemiyor ama kim? Evet başta Malouda olmak üzere birçok futbolcu paralarını alamadıklarını dile getiriyor, yöneticilere isyan ediyor ve hattı bazılarının ihtar çektiği vurgulanıyor. Buna karşın Başkan Yardımcısı Abdi Serdar

Kim doğru söylüyor?
Trabzonspor’da birileri doğru söylemiyor ama kim? Evet başta Malouda olmak üzere birçok futbolcu paralarını alamadıklarını dile getiriyor, yöneticilere isyan ediyor ve hattı bazılarının ihtar çektiği vurgulanıyor. Buna karşın Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih paraların tıkır tıkır ödendiğini ifade ediyor. Kimin doğru söylediği merak edilirken, yönetimin ödemelerle ilgili resmi belgeleri internet sitesinden yayınlaması isteniyor. Başkan Yardımcısı Üstünsalih yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimizde oyuncularımıza yaklaşık bir yıllık ödemeleri yapılmamıştı. Şimdi ise birçok kulübün yapamadığını yapıyor ve oyuncularımıza vecibelerimizi zamanında yerine getiriyoruz" dedi.
 
‘BİR YILLIK ÖDEME YAPILMAMIŞTI’
 
Üstünsalih, açıklamasında, oyunculara ödemelerin zamanında yapıldığını, takım içinde huzursuzluk yaratmak için bazı iç ve dış güçlerin çaba gösterdiğini, bunların kendilerini doğru bildikleri yoldan alıkoyamayacağını söyledi. Son günlerde kulübün maddi sıkıntı içinde olduğuna ilişkin haberler yapıldığını dile getiren Üstünsalih, şöyle devam etti: "Bu bağlamda oyuncuların hedef alınarak Trabzonspor yıpratılmaya çalışılmaktadır. Sayın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve biz yöneticiler göreve geldiğimizde oyuncularımıza yaklaşık bir yıllık ödemeleri yapılmamıştı. Şimdi ise birçok kulübün yapamadığını yapıyor ve oyuncularımıza vecibelerimizi tam zamanında yerine getiriyoruz.”
 
“Sıralamada iyi yerlere geldiğimiz ve kulübümüzü borç batağından biraz olsun kurtardığımız böyle bir zamanda yapılan bu ve benzeri yorumların kulübümüze ve oyuncularımıza ciddi zarar verdiği aşikardır. Gerçekle çok uzak olan bu yorumlar neticesinde hedeflenen, sözüm ona, oyuncularımızın ödemeler geciktiği için performans göstermedikleri ve takım içinde huzursuzluk yaşandığı algısını oluşturmaktır. Bizler yönetim kurulu olarak mümkün olan en kısa zamanda futbol ailesine ödemelerimizi yapıyoruz.." Yönetim olarak yerli-yabancı futbolcu ayrımı yapmadıklarını ve tüm oyuncuların kendileri için değerli olduğunu kaydeden Üstünsalih açıklamalarına şöyle devam etti:
 
 "Trabzonspor formasını giyen tüm oyuncular bizim için değerlidir. Yerli ve yabancı ayrımı gözetmeksizin, bizler, başta Sayın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri, her oyuncuya eşit mesafededir.". Üstünsalih, Cumartesi günü oynayacakları Elazığspor maçı öncesi, iki kulüp arasında suni gerginlik yaratılmaya çalışıldığı belirterek, "Trabzonspor ve Elazığspor dost iki kulüptür. İki şehrin ülke coğrafyası için verdikleri çaba ortadır. Oluşturulmaya çalışılan bu gerginlik ortamının kimseye faydası yoktur. Elazığ’da dostça karşılanacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. İki kulüp ve iki şehir arasındaki bu ebedi dostluğu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir"  dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor