Kim bu hain Fenerbahçeli şerefsiz

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'ın komik duruma düşürüldüğünü savunarak Yıldırım'ın konuşmasını hazırlayan danışmanlarına sert çıktı: "BE ŞEREFSİZ" Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programının dün akşamki bölümüne Ahmet Çakar damgasını vurdu. Şike

Kim bu hain Fenerbahçeli şerefsiz

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'ın komik duruma düşürüldüğünü savunarak Yıldırım'ın konuşmasını hazırlayan danışmanlarına sert çıktı: "BE ŞEREFSİZ"

 

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programının dün akşamki bölümüne Ahmet Çakar damgasını vurdu. Şike sürecinde Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçeli yöneticilere yönelik sert açıklamaları ile bilinen Ahmet Çakar canlı yayında zıvanadan çıktı.

 

Oldukça sinirlendiği görülen Ahmet Çakar canlı yayında yine açtı ağzını, yumdu gözünü.

 

Çakar, Aziz Yıldırım'ın ezeli rakibi Galatasaray'a yönelik açıklamalarından sonra, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden 'Özhan Canaydın'ı özlüyoruz ' şeklindeki açıklamasına sert tepki gösterdi.

 

Canlı yayında adeta çıldıran Ahmet Çakar şunları kaydetti:

 

ÖZHAN CANAYDIN O ZAMAN ODACI MIYDI?

Bu yazıyı başkana hazırlayan danışmanlar haindir. 2. ihaneti söylüyorum. Aziz Yıldırım G.Saray'a iki noktadan vurdu. Kayıp bir milyon ve 1976'da oynanan bir maç. Bir milyon kayıptır ve bir milyon teşvik olarak gitmiştir demeye getirdi. Aynı hain güç bugün Fenerbahçe deklarasyonunda Özhan Canaydın'ı özlüyoruz dedi. Be kardeşim Özhan Canaydın 1 milyon doların kaybolduğu Denizli maçının oynandığı gün odacı mıydı?

 

BE ŞEREFSİZ!

Bende soruyorum! 'Ey hain Fenerbahçeli. Başkana ve Fenerbahçeye o hataları yaptıran kimse o şerefsiz. G.Saray'a kayıp 1 milyon dolar üzerinde vururken veya G.saray'ın teşvik primi verdiğini ima ederken aradan 24 saat sonra F.Bahçe'nin resmi sitesinde 'Özhan Canaydın'ı özlüyoruz ' çelişkisini yapan ve Başkanı komik duruma düşüren bu şerefsiz kimdir?

 

Özhan Canaydın'ın başkanlığını özlüyorsan! Be kardeşim şerefsiz! Bu kadar hatalı yapılır mı? Fenerbahçe'nin dün övdüğü Özhan Canaydın bugün teşvik primiyle suçlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor