Kim bizi hançerliyor onu mu düşünelim?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çeşitli yöntemlerle genel kurul kararı almaya zorlanacak olması yönündeki söylemlerin anlamsız bir istek olduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, “Bizim derdiğimiz Trabzonspor. Şu günlerde, her anlamda önemli gelişmeler

Kim bizi hançerliyor onu mu düşünelim?
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çeşitli yöntemlerle genel kurul kararı almaya zorlanacak olması yönündeki söylemlerin anlamsız bir istek olduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, “Bizim derdiğimiz Trabzonspor. Şu günlerde, her anlamda önemli gelişmeler olacak. Biz bir cephede savaşıyoruz, şimdi arkamıza dönüp kim bizi hançerliyor onu mu düşünelim?” dedi.
 
NASIL GEYDİYSEK ÖYLE GİDERİZ
 
Trabzonspor başkanlığına ve yönetimine kazık çakmadıklarını da belirten İbrahim Hacıosmanoğlu, “Nasıl geldikse öyle gideceğiz. Sıkıntıların bir çoğunu aşıyoruz. Biz bu planlamayı yaparken birilerinin başka planlar yapmasına ne vicdan ne de spor ahlakı ne de Trabzonsporluluk sorumluluğu izin verir” diye konuştu.
 
Fenerbahçe kararı 3 Nisan’da açıklanacak
 
Savunma yapıldı beklemeye geçildi!
 
Trabzonspor yönetimi, Tahkim  Kurulu’na ilave delillerini dün sundu. Yarıda kalan Fenerbahçe maçı nedeniyle Trabzonspor’a verilen 6 maç seyircisiz oynama cezasına yapılan itirazın ardından Bordo-Mavililer’e verilen 5 günlük ek süre dün sona ererken Trabzonspor yönetimi son savunmasını yaptı. Trabzonspor yönetimi savunmasında İstanbul takımlarının maçlarında yaşanan benzer olayları ve sahaya giren taraftarları örnek gösterdi.
 
Fenerbahçe derbisinde sahaya hiçbir taraftar girmediğe özellikle vurgu yapılan savunmada maçın tekrarı ve 6 maçlık seyircisiz oynama cezasında indirim istendi. Trabzonspor’un yaptığı bu savunmanın ardından Tahkim Kurulu’nun bu delilleri inceleyeceği ve son kararını 3 Nisan’da yapacağı toplantının ardından açıklayacağı belirtildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor