Kilit adam Adrian

 Trabzonspor’un Polonyalı yıldızı Adrian, Fenerbahçe maçının kilit adamı olacak. Türkiye Kupası’nda muhteşem performansı ve attığı 8 golle Fırtına’nın başarısında başrol oynayan tecrübeli oyuncu, Ankara’da kupayı kaldıran tarafın kendileri olacağını söyle

Kilit adam Adrian

 

Trabzonspor’un Polonyalı yıldızı Adrian, Fenerbahçe maçının kilit adamı olacak. Türkiye Kupası’nda muhteşem performansı ve attığı 8 golle Fırtına’nın başarısında başrol oynayan tecrübeli oyuncu, Ankara’da kupayı kaldıran tarafın kendileri olacağını söyledi. Başarılı futbolcu, bu sezon taraftarlarını çok üzdüklerini belirterek, “Önümüzde kendimizi affettirmek için çok güzel bir fırsat var. Son dönemlerde sergilediğimiz futbolu Fenerbahçe karşısında da uygularsak, 19 Mayıs Stadı’nı Bordo-Mavililer’in eğlence yerinine çeviririz” dedi.
 
‘Fener’i istemiştik’
 
Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın en güvendiği isimlerin başında gelen başarılı orta saha oyuncusu, “Bu sezon kupadaki performansımızla şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Yarı finale kaldığımızda finalde rakibimizin Fenerbahçe olmasını çok istiyorduk. Ben ve takım arkadaşlarımın en büyük arzusu gerçek oldu. Hedefim Fenerbahçe filelerini de havalandırıp gol krallığında zirveye adımı yazdırmak. Umarım bunu gerçekleştiririm. Bu karşılaşmaya çok iyi şekilde hazırlandık. Tribünleri dolduran taraftarımıza muhteşem bir zafer yaşatmak için 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmayacağız” sözlerini sarfetti. Öte yandan Bordo-Mavili takımın forvet hattındaki önemli silahlarından Halil Altıntop da, Fenerbahçe’nin güçlü bir rakip olduğunu belirterek, “Ama biz onlardan daha iyiyiz. En son kupada Sivasspor’a 6 tane gol attık. Neden aynısını tekrarlamayalım” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor