Kılıç'tan Trabzonspor'a Başsağlığı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzonspor ve Keşan Belediyespor'a başsağlığı dileklerinde bulundu.Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada İzmit ve Antalya'da yaşanan kazaları Bakan Kılıç'ın büyük bir üzüntüyle öğrendiği belirtilerek,

Kılıç'tan Trabzonspor'a Başsağlığı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzonspor ve Keşan Belediyespor'a başsağlığı dileklerinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada İzmit ve Antalya'da yaşanan kazaları Bakan Kılıç'ın büyük bir üzüntüyle öğrendiği belirtilerek, Kılıç'ın şu ifadelerine yer verildi:

"İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını izlemek için İstanbul'a giderken İzmit'te geçirdikleri kaza sonucu yaşamını yitiren Trabzonspor taraftarlarından Murat Akçelik, kardeşi Tuğba Akçelik, Mehmet Erdoğan ve Zeynep Mehmetoğlu'nun hakkın rahmetine kavuştuklarını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Trabzonspor Kulübü'ne ve Trabzonspor taraftarlarına başsağlığı dilerken merhum Akçelik, Erdoğan ve Mehmetoğlu ailelerine Allah'tan sabr-ı cemil niyaz ederim.

Türk futbolunun bu matem gününde bir başka acı haber ise Antalya'dan geldi. Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Keşan Belediyespor kafilesini taşıyan otobüsün Antalya'da kaza geçirmesi sonucu da 2 kişinin öldüğü, 23 kişinin de yaralandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Keşan Belediyespor'a ve kazada yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum.

 Kazadan yaralı olarak kurtulan 23 sporcu ve yöneticiye de Allah'tan acil şifalar niyaz ediyorum. Türk futbolunun, spor camiasının ve milletimizin bir daha böyle acılar yaşamamasını temenni ediyorum. Hepimizin başı sağolsun

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor