Kick Boks'da Rize damgası!

Gaziantep'deki Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda Rize'li 3 sporcudan ikisinin altın, birinin de gümüş madalya kazandığı bildirildi.Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'te ge

Kick Boks'da Rize damgası!

Gaziantep'deki Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda Rize'li 3 sporcudan ikisinin altın, birinin de gümüş madalya kazandığı bildirildi.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'te gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Rize'yi temsil eden 48 kilogramda Binnur Sakal ile 51 kilogramda Gökhan Zorlu Türkiye şampiyonu, 71 kilogramdaki Miraç Gencebay da Türkiye ikincisi olduğu belirtildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik de son dönemlerde sporcularının aldıkları başarılarla kendilerinden söz ettirdiğini ifade etti.

Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda derece alan sporcuların Rize'yi ve Türkiye'yi İspanya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda temsil edeceğini anlatan Çelik, "İnanıyorumki Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım olarak bütün sporcularımızla adımızdan söz ettireceğiz. Bu şampiyonada başarı elde eden sporcularımız ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyorum" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor