Kick Bokscular Trabzon'da

Gençler Ferdi Kick Boks Şampiyonası 09-14 Temmuz tarihleri arasında Trabzon Hayri Gür Salonunda yapılacak.Şampiyonada tartılar bu gün yapılıyor, maçlar yarın start alıyor Müsabakalar; Büyükler ve Gençler kategorilerinde K-1 Contact, Low Kick Contact ve Li

Kick Bokscular Trabzon'da

Gençler Ferdi Kick Boks Şampiyonası 09-14 Temmuz tarihleri arasında Trabzon Hayri Gür Salonunda yapılacak.Şampiyonada tartılar bu gün yapılıyor, maçlar yarın start alıyor 

Müsabakalar; Büyükler ve Gençler kategorilerinde K-1 Contact, Low Kick Contact ve Light Contact branşlarında gerçekleştirilecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Birdal Öztürk Müsabakalara büyük ilginin olduğunu, müsabakaya katılacak sporcular ise en az Turuncu Kuşak derecesinde olanları gerektiğini söyledi.

 

ferdiii.jpg

 

 

Müsabakalar, Büyükler Erkek 1994-1972 doğumlular, Büyükler Bayan 1994 - 1976 arası doğumlular, Büyükler Bayan 1994-1972 doğumlular, Büyükler Bayan 1994 - 1976 doğumlular, Gençler Bay ve Bayan 1996 - 1994 doğumlular arasında yapılacak.

Öte yandan, müsabakalara 800’e yakın sporcunun katılması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler