Khedira ve Trabzonspor...

Trabzonspor’un ön libero mevkine transfer arayışında olması iddiaları da beraberinde getirdi.Bu iddiaların en uçuk olanı ise Real Madrid’in 27 yaşındaki Alman orta sahası Sami Khedira oldu. Daily Star gazetesinin iddasına göre,  Almanya ile Dünya Kupası’n

Khedira ve Trabzonspor...

Trabzonspor’un ön libero mevkine transfer arayışında olması iddiaları da beraberinde getirdi.

Bu iddiaların en uçuk olanı ise Real Madrid’in 27 yaşındaki Alman orta sahası Sami Khedira oldu. Daily Star gazetesinin iddasına göre,  Almanya ile Dünya Kupası’nı kaldıran Khedira için Trabzonspor’un devreye girdiği öne sürüldü. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcu için bordo mavili ekibin oldukça ısrarlı olduğu belirtilirken Khedira’nın da takımdan ayrılabileceği ancak seçimini henüz belirlemediği yazıldı.

Aynı haberde Khedira’ya Arsenali Chelseai Liverpool ve Manchester United gibi dev ekiplerinde talip olduğu belirtilirken Trabzonspor’un  yıldız oyuncuyu ikna etmek için dev rakamlar önerdiği öne sürüldü.

Öte yandan Khedira’nın kronik sakatlığı olduğu için Real Madrid’in sözleşme yenilemeyeceği de haberde yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler