Keskin başkan adaylığını açıkladı

Süper Toto 2. Lig  Lig ekiplerinden Ünyespor'da pazar günü yapılacak olağanüstü kongre için eski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülkafi Keskin, adaylığını açıkladı.Keskin, düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu çoğunluk sağlanamadığı için toplan

Keskin başkan adaylığını açıkladı

Süper Toto 2. Lig  Lig ekiplerinden Ünyespor'da pazar günü yapılacak olağanüstü kongre için eski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülkafi Keskin, adaylığını açıkladı.

Keskin, düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu çoğunluk sağlanamadığı için toplanamayan ve 10 Temmuz Pazar gününe ertelenen Ünyespor olağanüstü kongresi için aday olduğunu söyledi.

Ünyespor'un Ünye'nin ortak değeri olduğunu ifade eden Keskin, ''Ünyespor kıymetli varlığımızdır. Bunun yaşaması, yaşatılması lazım'' dedi.

Keskin, hedeflerinin Ünyespor'u kendi yağıyla kavrulur hale getirmek ve Bank Asya'ya taşımak olduğunu belirterek, ''Bize destek veren, Türkiye'de, Ünye'de sporu anlayan herkese kulübümüzün kapısı açıktır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor