"Keşke Türkçe bilmeseydim!"

 Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota'ya küfür eden ismin Emre Belözoğlu olduğu iddia edildi.Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından rakip takım teknik direktörü Şota yaptığı açıklamada, ''Bugü

"Keşke Türkçe bilmeseydim!"

 Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota'ya küfür eden ismin Emre Belözoğlu olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından rakip takım teknik direktörü Şota yaptığı açıklamada, ''Bugün ilk defa Türkçe bildiğim için hiç bilmeseydim dedim. Ben bu kadar küfür hayatımda duymadım. Oyuncular, hocalar... Ben bu kadar küfür hayatımda duymadım. Oyuncular bize küfür ediyordu, helal olsun'' açıklamasında bulunmuş ancak küfür eden ismi açıklamamıştı.

Edinilen bilgiye göre Şota'ya küfür eden ismin Fenerbahçe'den Emre olduğu belirtildi.

Kasımpaşa yedek kulübesinden hakeme tepki

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının son dakikalarında Pintos'a faul yapıldığı anda oyun durdu; topa vuran Fenerbahçeli Emre'nin ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde Kasımpaşa yedek kulübesinden hakeme tepkiler geldi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze de bu sırada itiraz ederken, Emre Belözoğlu'nun Kasımpaşa yedek kulübesine dönüp küfrettiği ileri sürüldü. Kasımpaşa kenar yönetiminden bazı isimlerin, yardımcı hakem Cem Satman'a "Hocam duymadın mı bize ana avrat küfür etti" şeklinde uyardığı ancak Satman'ın "Ben hiçbir şey duymadım" dediği öğrenildi. Cem Satman iddia edilen sözleri duysa, orta hakemin uyarılmasıyla Emre direkt kırmızı kart görebilirdi. PFDK'da küfrün cezası ise asgari 3 maç...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor