Kerim Trabzonspor için ne dedi?

 Almanya 4.ligi Regionalliga da Kerim Avcı fırtınası esmeye devam ediyor. Rot-Weiss Essen forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu daha ligler bitmeden 12 gol ve 6 asist ile oynayınca tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Trabzonspor’un transfer li

Kerim Trabzonspor için ne dedi?


 Almanya 4.ligi Regionalliga da Kerim Avcı fırtınası esmeye devam ediyor. Rot-Weiss Essen forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu daha ligler bitmeden 12 gol ve 6 asist ile oynayınca tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Trabzonspor’un transfer listesine girmeyi başaran Kerim teklifin gurur verici olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “ Trabzonspor"un beni istediğini biliyorum. Kulübüm ile bir yıl daha sözleşmem var. Tek başıma karar veremem çünkü Essen takımı ile de transfer için masaya oturmak gerekiyor. Konu ile menacerim ilgileniyor” şeklinde konuştu.

Kerim Avcı'nın görüntüleri için tıklayın
 
‘Kendime Güveniyorum’
 
Kerim sözlerini şöyle sürdürdü: “ Bu sezon hedeflerimin üzerine çıktım. Açıkçası ben bu kadar skorer bir sezon geçireceğimi düşünmemiştim. Oynadığım tüm maçlarda mutlaka skora katkı sağladım. Teklif almak güzel. Bir de Türkiye liginin büyük takımlarından olunca insan daha iyi motive oluyor. Almanya"da çok iyi bir altyapı eğitimi aldım. Kendime güveniyorum. Türkiye Süper Ligi’nde başarılı olurum. Essen takımının Türkler arasındaki yeri özeldir. Çünkü bu takımdan yetişen başta Ali Bilgin, Serkan Çalık, Barış Özbek ve Mesut Özil gibi futbolcular iyi yerlere geldi.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler