Kerem Tunçeri transfer oldu

Acıbadem Üniversitesi Erkek Basketbol takımı, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen deneyimli oyuncu Kerem Tunçeri'yi kadrosuna kattı. Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sez

Kerem Tunçeri transfer oldu

Acıbadem Üniversitesi Erkek Basketbol takımı, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen deneyimli oyuncu Kerem Tunçeri'yi kadrosuna kattı.

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon ligte başarılı olup Süper Lig'e çıkmak isteyen Acıbadem Üniversitesi, geçen sene Beşiktaş'ta oynayan milli oyuncu Kerem Tunçeri ile anlaştı.

Tunçeri, geçen sezon siyah-beyazlı ekip ile ligde 4.8 sayı, 3.2 asist ve 1.5 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı. 36 yaşındaki deneyimli oyuncu daha öncede Galatasaray, Anadolu Efes, Ülkerspor, Türk Telekom ve Beşiktaş formaları ile mücadele etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler