Kendini ve aracını ateşe verdi

Erzincan da alkollü ve ehliyetsiz araç kullandığı için kesilen trafik cezasına öfkelenen vatandaş, aracına ve kendi üzerine benzin dökerek ateşe kendisini ateşe verdi.Olay Pazar günü saat 11.00 sıralarında Osman Pelen Caddesi No:38 önünde babası ve annesi

Kendini ve aracını ateşe verdi

Erzincan da alkollü ve ehliyetsiz araç kullandığı için kesilen trafik cezasına öfkelenen vatandaş, aracına ve kendi üzerine benzin dökerek ateşe kendisini ateşe verdi.

Olay Pazar günü saat 11.00 sıralarında Osman Pelen Caddesi No:38 önünde babası ve annesi ile ikamet ettiği evin önünde meydana geldi. İki gün önce 15. Ekim gece saatlerinde ehliyetsiz ve alkollü araç kullandığı için trafik ekiplerinin uygulamasına takılan Ömer E. (25) aldığı trafik cezasına öfkelendi. Daha öncede psikolojik sorunları olduğu belirtilen Ömer E. (25) bugün sabah saatlerinde evinden pet şişeye benzin almak için ayrıldı.

 Kısa bir süre sonra evine dönen Ömer E. (25) kapının önünde duran babasına seslenerek polisleri buraya çağırmasını istedi. Park halinde bulunan aracına ve kendi üzerine benzin döken Ömer E.(25) polislerin olay yerine gelmesiyle birlikte aracı ve kendisini ateşe verdi. Alevler içinde kalan Ömer E. Polislerin müdahalesi ile yanmaktan son anda kurtarıldı. Öte yandan Alevler içersinde kalan Araç olay yerine gelen Erzincan Belediyesi İtfaiyesi ekipleri tarafından kıssa sürede söndürüldü.

 Ömer E. Polisler tarafından götürüldüğü Erzincan devlet Hastanesindeki kısa süreli sağlık kontrolünün ardından ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

 Yaşananlar karşısında kalp rahatsızlığı bulunan Baba Kadir Ege (60) rahatsızlanarak 112 Acil sağlık ekipleri tarafından Erzincan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor