Kendine gel HOCA

Trabzonspor'un teknik direktörü Vahid Halilhodzic, hem çıldırdı hem çıldırttı. Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile oynanan maçta tribüne gönderilen Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Legia Varşova karşılaşmasında da aynı akıbete uğ

Kendine gel HOCA
Trabzonspor'un teknik direktörü Vahid Halilhodzic, hem çıldırdı hem çıldırttı.
 
Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile oynanan maçta tribüne gönderilen Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Legia Varşova karşılaşmasında da aynı akıbete uğradı.
 
Vahid Halilhodzic, 44. dakikada maçın hakemi Viktor Kassai'ye itirazları nedeniyle tribüne gönderildi. Hakemin kararına uzun süre itirazda bulunan Boşnak teknik adam, saha kenarında kalmakta ısrar etti. Ancak Macar hakem, 4. hakem aracılığıyla Halilhodzic'i uyardı. Halilhodzic, tribüne çıktıktan sonra maç tekrar başladı. Halilhodzic sinirli hareketlerine tribünde de devam etti.
 
Sinirli tavrına hak veren kesimden çok karşı çıkan kesim ağır bastı. Teknik direktörün sinirleri tavırları "Kendine gel HOCA" dedirtti. Profesyonel davranış sergileyemeyip tribüne gönderilen Halilhodzic için "bu gidişle tribüne lider olacak" yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor