Kendimi iyi hazırlıyorum

Trabzonsporlu forvet oyuncusu  Henrique, "Kendimi geçen  sezon beklentileri yerine getirmeyen bir oyuncu olarak görüyorum. O yüzden de iyi  hazırlandım" dedi.  "Kendimi çok iyi hazırladığımı düşünüyorum" Trabzonspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Henrique,

Kendimi iyi hazırlıyorum

Trabzonsporlu forvet oyuncusu  Henrique, "Kendimi geçen  sezon beklentileri yerine getirmeyen bir oyuncu olarak görüyorum. O yüzden de iyi  hazırlandım" dedi.
 
 "Kendimi çok iyi hazırladığımı düşünüyorum"

 
Trabzonspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Henrique, idman öncesi  gazetecilere yaptığı açıklamada, kampın son iki gününe girdiklerini, iyi bir kamp  dönemi geçirdiklerini söyledi. Fiziksel açından iyi durumda olduklarını ifade  eden Henrique, "Kendimi geçen sezon beklentileri yerine getirmeyen bir oyuncu  olarak görüyorum. O yüzden de iyi hazırlandım. İlk resmi maçımız 18 Temmuz'da. O  maçtan başlayarak iyi bir sezon geçirmek istiyoruz"  diye konuştu.
 
Henrique, Trabzonspor'da forvet sıkıntısının bulunduğu yorumuna  ilişkin, "Üç iyi forvetimizin olduğunu düşünüyorum. Yani mesaj alınmıştır. Biz üç  forvet olarak gerekeni yapacağız. Ben de bunlardan biriyim. Kendimi çok iyi  hazırladığımı düşünüyorum" dedi.
 
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda ekibi Derry City  takımıyla oynayacakları maçla ilgili görüşü sorulan Henrique, "Zor bir maç  olacağını düşünüyorum. Bu maçı geçersek kendimize güvenimiz daha da artacak. İyi  hazırladık. Kalitemizi sahaya yansıtırsak, iyi bir sonuçla turu atlayarak bu maçı  bitireceğimizi düşünüyoroum" diye konuştu.
 
Henrique, gelecek sezonda hedefinin ne olduğu sorusunu, şöyle  yanıtladı:
 
Son 2 sezondur Henrique'yi izletemediğimi düşünüyorum. Aslında  göstermem gereken performansımı gösteremedim. Benim  de memnun olmadığım birçok  yönüm var. Bunları düzeltmem gerekiyor. Özellikle gol konusunda çok sıkıntılı  olduğumu düşünüyorum. Buraya gelmeden önce oynadığım takımlarda gol atan bir  oyuncuydum. Onu da burada sağlayamadım. Gidererek goller atmayalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler