Kenan Sofuoğlu isyan etti

Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu Akyazı ilçesinde yaptırdığı pistte antrenman yaptı. Sakarya gazetelerinde İddaa'dan isim hakkı olarak kazandığı yaklaşık 800 bin liranın Sakaryaspor'a bağışlaması hakkında çıkan haberlere sert tepki gösteren Sofuo

Kenan Sofuoğlu isyan etti

Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu Akyazı ilçesinde yaptırdığı pistte antrenman yaptı.

Sakarya gazetelerinde İddaa'dan isim hakkı olarak kazandığı yaklaşık 800 bin liranın Sakaryaspor'a bağışlaması hakkında çıkan haberlere sert tepki gösteren Sofuoğlu, "Bu parayla ilgili artık konuşmuyorum. Bu para zaten çoktan tükendi.

Parayla ilgili ben sezon başında imza attım paranın Spor Toto tarafından kullanılması yönünde ve o zaman para dağıtıldı. Neden imzayı önce attım. Çünkü insanların üzerime gelmesinden bıktım. Sakarya gazetelerinde olsun herkes üzerime çok geliyor. Hiç kimse bu konuda beni çok rahatsız ettiğinin farkında değil. Zaten etmesinler diye bunu yaptım. Bundan sonrada üzerime gelinmesini hiç istemiyorum" dedi.

Akyazı'da antrenman için yaptırdığı pistte sadece kendisinin çalıştığını belirten Kenan Sofuoğlu, "Pist tamamen bitikten sonra tabi ki bu spora gönül verenler, ilgilenenlere yönelik eğitimler verilecek. Fakat şuan sadece benim antrenmanlarım için kullanılıyor" diye konuştu.

Ayrıca Akyazı ilçesinde yaptırdığı pistte antrenman yapan Kenan Sofuoğlu'na hayranları büyük ilgi gösterdi. Otoyol kenarında bulunan pistte Sofuoğlu'nun idman yaptığını gören sevenleri izlemek için pistin etrafına akın etti. Sofuoğlu, antrenman sonrasında hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor