Kenan Gönen’in hedefi yeni sezon

Pazarspor Teknik Direktörü Kenan Gönen, ligde bir iddiaları kalmadığını, genç oyuncuları gelecek seneye hazırladıklarını söyledi. Pazarspor’un evinde Kırıkhanspor ile oynadığı 1-1’lik maçın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Pazarspor T

Kenan Gönen’in hedefi yeni sezon

Pazarspor Teknik Direktörü Kenan Gönen, ligde bir iddiaları kalmadığını, genç oyuncuları gelecek seneye hazırladıklarını söyledi.

 Pazarspor’un evinde Kırıkhanspor ile oynadığı 1-1’lik maçın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Pazarspor Teknik Direktörü Kenan Gönen, Gölcük maçından sonra oynadıkları müsabakalara formalite maçı olarak baktıklarını ifade ederek, “Bu maçlarda, özellikle oynamayan oyunculara şans vererek son durumlarını değerlendirmek istedik. Şans vermediğimiz oyunculara elimizden geldiğince şans vermeye çalışıyoruz. Sporcularımızın ortaya koydukları oyundan da memnunum. İnşallah önümüzdeki sezon için birkaç oyuncu daha hazır olur.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor