Keçeci Trabzon'da 3. oldu

Trabzon'un kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve bu yıl 32'incisi koşulan Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'nda 50-54 yaş arasında Düzceli Kemal Keçeci 3. olarak Düzce’ye kupa ile döndü. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şira

Keçeci Trabzon'da 3. oldu

Trabzon'un kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve bu yıl 32'incisi koşulan Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'nda 50-54 yaş arasında Düzceli Kemal Keçeci 3. olarak Düzce’ye kupa ile döndü.

 

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, 32. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu 50-54 yaş arasında Düzce’yi temsil eden Kemal Keçeci'yi makamında ağırladı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “Sporun yaşı olmaz. Her yaşta spor yapmak gerekiyor. Kemal ağabeyimiz de bu konuda hem kendi yaşıtlarına hem de küçüklerimize örnek oldu. Trabzon'da elde ettiği başarıdan dolayı kendisini kutluyorum” dedi.

 

Trabzon Yarı Maraton 50-54 yaş arasında Türkiye 3.sü olan Kemal Keçeci ise “Kürsüye çıkıp Düzce'den adını duyurmak beni çok mutlu etti, bayılacak gibi oldum” diyerek duygularını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor