Kazanmak mucize değil!

Juventus maçı için kafile ile birlikte günler öncesinden İtalya’ya giden ve oyuncularla teknik heyete her fırsatta moral aşılamaya çalışan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tura dair yine umutlu ifadeler kullandı.Bordo-Mavililer’in bu sezon ön el

Kazanmak mucize değil!

Juventus maçı için kafile ile birlikte günler öncesinden İtalya’ya giden ve oyuncularla teknik heyete her fırsatta moral aşılamaya çalışan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tura dair yine umutlu ifadeler kullandı.

Bordo-Mavililer’in bu sezon ön elemede ve Avrupa Ligi’nde çok önemli işlere imza attığını hatırlatarak söze giren Hacıosmanoğlu, “Yaptığımız işleri küçümseyenler, ‘zayıf rakiplerle oynadılar’ diye ortalıkta gezenler var. Bu insanlar kötü niyetli insanlar. Öznesi Trabzonspor olmayan, sevmediği insanlar kulübü yönetiyor, kendi çıkarları baltalandı diye konuşan insanlar. Benim onlara söyleyecek sözüm yok. Ben başkanlığa hazırlanırken bile son ana kadar hiç kırıcı muhalefet yapmadım. Trabzonspor bizim sevdamız. Bu sevda bizi buralara kadar getirdi. Şimdi futbolcularımızın kendilerine o eleştirileri yapanlara yanıt verme zamanı gelmiştir” dedi.

‘İnter kadrosundan iyi’

Juventus’un gücünü bildiklerini de sözlerine ekleyen Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu şunları söyledi: “Juventus takımının kalitesi, yaptıkları ortada. Fakat günümüz futbolunda tur geçmek artık mucize değil. Hele hele Trabzonspor-Juventus eşleşmesinde hiç değil. Bu takım daha yakın zamanda İnter’i yendi İtalya’da, Lazio’yu elinden kaçırdı. Üstelik kadromuzun o İnter’i yenen kadrodan da iyi olduğu kesin. Bizim tarih yazmak niyetinde olan evlatlarımız var. Bu kardeşlerimiz tarihi ancak bu tip rakipler karşısında yazabilirler. Aslında onlar için de bir fırsat bu. İnançlı, kararlı ve Trabzonspor’a yakışır bir oyun, tur şansını Trabzon’a taşıyacaktır. Ben buna laf olsun diye değil, gönülden inanıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor