Kazanmak için gerekeni yapacağız

Trabzonspor'un kaptanı Tolga Zengin, ligde elde ettikleri sonuçlarla kendilerini destekleyenleri şaşırttıklarının farkında olduklarını söyledi.Tolga, Samsunspor maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, “Bu maç bizim için ligde yeni bir başlangıç ol

Kazanmak için gerekeni yapacağız

Trabzonspor'un kaptanı Tolga Zengin, ligde elde ettikleri sonuçlarla kendilerini destekleyenleri şaşırttıklarının farkında olduklarını söyledi.

Tolga, Samsunspor maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, “Bu maç bizim için ligde yeni bir başlangıç olması açısından çok önemli.

Rakibimizin de gücünün fakındayız. Karadeniz takımlarına yakışır bir şekilde, dostane bir havada oynayıp kazanmak için gereken neyse yapacağız.

İlk iki maçta çok kötü oynamadık ama istediğimiz sonuçları alamadık. Bu kez ise kazanarak kötü gidişe 'dur' demek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor