Kazanan kadroyla devam

Teknik direktör Mustafa Akçay, Derry City karşılaşmalarında aynı 11’le sahaya çıkmıştı. Ancak deplasmandaki maçta ilk yarıdaki kötü futbolun ardından devre arasında Colman-Abdülkadir ve sakatlığı nedeniyle Giray-Aykut Demir değişiklikleri yapmıştı. Bu ham

Kazanan kadroyla devam

Teknik direktör Mustafa Akçay, Derry City karşılaşmalarında aynı 11’le sahaya çıkmıştı. Ancak deplasmandaki maçta ilk yarıdaki kötü futbolun ardından devre arasında Colman-Abdülkadir ve sakatlığı nedeniyle Giray-Aykut Demir değişiklikleri yapmıştı. Bu hamlelerin ardından Fırtına toparlanmış ve attığı 3 golle sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Akçay’ın, Dinamo Minsk önünde bu nedenle bazı değişiklikler yapması bekleniyordu. Fakat Mustafa Akçay, Belarus deplasmanında da ilk 11’ini bozmadı. İlk 45 dakikada işler deneyimli teknik adamın istediği gibi gitti, Fırtına soyunma odasına 1-0 önde girdi. skor üstünlüğüne eline alan deneyimli çalıştırıcı, ikinci yarıya da değişiklik yapmadan başladı.

Alanzinho takviyesi

60’ta yeni transfer Malouda’yı oyuna sokan Akçay, sakatlanan Celustka’yı yanına çekti. 64’te ise orta sahada yorulduğu gözlenen Adrian’ı oyundan alan tecrübeli hoca, Alanzinho’yu sahaya sürdü. Sambacı oyun girdikten sonra oyuna hareketlilik getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor