Kazak futbolcular vazgeçilmezler arasında

Çaykur Rizespor'un teknik direktör Mustafa Denizli'nin 11 maçlık serisinde Kazak oyuncuları vazgeçilmezi oldu.Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'nin Çaykur Rizespor'un başına geldikten sonra oynadığı 11 maçta vazgeçemediği üç oyuncudan ikisi Kazaki

Kazak futbolcular vazgeçilmezler arasında

Çaykur Rizespor'un teknik direktör Mustafa Denizli'nin 11 maçlık serisinde Kazak oyuncuları vazgeçilmezi oldu.

Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'nin Çaykur Rizespor'un başına geldikten sonra oynadığı 11 maçta vazgeçemediği üç oyuncudan ikisi Kazakistanlı oyuncular Loriya ve Smakov oldu. 
 
Çaykur Rizespor ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla süper ligin en büyük adaylarından biri oldu. PTT 1. Lig'in ikinci yarısında oynanan 11 maçta David Loriya, Murat Sözgelmez ve Samat Smakov bütün maçlarda 90 dakika sahada yer alarak Mustafa Denizli'den en çok forma şansı bulan oyuncular oldular. 
 
PTT 1. Ligi'nde oynanan 11 maçta Orhan, Oğuzhan, Cernat ve Cenk Ahmet'te Mustafa Denizli'nin her maçta forma şansı verdiği oyuncular olarak sahada yer aldılar. Sezonun başlamasından iki hafta sonra takıma katılan Eren Albayrak da dokuz maçın hepsinde takımda şans buldu. 
 
 
Ligin ilk yarısında sürekli forma şansı bulan Mehmet Al, Onur, Cumhur, Şahin Ali ve Mesut ise ligin ikinci yarısında çok az şans bulan isimler oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor