Kayserispor'u yeneceğiz

Haber61 – Haber Servisi – 1461 Trabzon’un Asbaşkanı Nihat Demir: Kayseri Erciyesspor'u yenecek moral ve inanca sahibiz söyledi. PTT Birinci Ligin ilk haftasında Malatyaspor'u deplasmanda mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan 1461 Trabzon'da Asbaşka

Kayserispor'u yeneceğiz

Haber61 – Haber Servisi – 1461 Trabzon’un Asbaşkanı Nihat Demir: Kayseri Erciyesspor'u yenecek moral ve inanca sahibiz söyledi. PTT Birinci Ligin ilk haftasında Malatyaspor'u deplasmanda mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, yarın akşam Avni Aker'de  Kayseri Erciyesspor karşılaşması öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Demir, Kayseri Erciyesspor'u taraftarların desteğiyle evine punasız göndereceklerini ifade etti. Demir, şunları kaydetti: “Rakibimiz ligin güçlü takımlarından biri. Buna göre de hocalarımız tüm önlemleri aldı. Oyuncularımıza da güveniyoruz.  İyi oyunumuzu Kayseri temsilcisi karşısında sergileyerek galip gelmek istiyoruz. Bunu başardığımız takdirde 3 puan bizim olacaktır."şeklinde konuştu.

Bunu da taraftarların katkısıyla yapacaklarını ifade eden Demir, "Taraftarlarımızdan, cumartesi evimizde yapacağımız Kayseri Erciyes karşılaşmasına gelerek takımı 90 dakika boyunca desteklemelerini istiyoruz. Bu zorlu maçtan alacağımız galibiyet taraftarımızın da takımlarına olan güvenini artıracaktır. Bu takımın oynadığı oyun ve alacağı skorla onları memnun edeceğini düşünüyorum.  Bu nedenle tüm futbol severleri maçımıza davet ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler