Kayserispor'u Barış yıktı

Trabzonspor’un eski futbolcusu Barış Memiş, attığı golle Kayserispor’u kupanın dışına itti. Trabzonspor alt yapısından yetişen ve 3 yıl bordo mavili ekipte kaldıktan sonra bu sezon başında Karşıyaka’ya kiralanan Barış Memiş, Ziraat Türkiye kupası maçında

Kayserispor'u Barış yıktı

Trabzonspor’un eski futbolcusu Barış Memiş, attığı golle Kayserispor’u kupanın dışına itti.

 

Trabzonspor alt yapısından yetişen ve 3 yıl bordo mavili ekipte kaldıktan sonra bu sezon başında Karşıyaka’ya kiralanan Barış Memiş, Ziraat Türkiye kupası maçında Kayserispor’a attığı golle Karşıyaka’yı guruplara taşıdı.

 

Normal süresi 2-2 berabere biten maçın 30 dakikalık uzatma bölümünün 97. dakikasında Erhan’ın yerine dahil olan Barış Memiş 113.dakikada Kayserispor filelerini havalandırarak takımını Ziraat Türkiye kupasında guruplara kalmasını sağladı. Böylece Karşıkayaspor Barış’ın golüyle Kayserispor’u 3-2 yendi.

 

Oyunda kaldığı sürede muhteşem bir futbol sergileyen genç futbolcu taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor