Kayserispor'da Bekir Yıldız yeni başkan

 KAYSERİSPOR kulübü başkanlığına Bekir Yıldız seçildi. Yıldız, ''Kayseri halkını Kayserispor'da birleştireceğiz. Tribünler Süper Lig yolunda dolsun, taşsın'' dedi. Valilik Planlama ve Koordinasyon Başkanlığı tesislerindeki tiyatro salonunda yapılan genel

Kayserispor'da Bekir Yıldız yeni başkan
 KAYSERİSPOR kulübü başkanlığına Bekir Yıldız seçildi. Yıldız, ''Kayseri halkını Kayserispor'da birleştireceğiz. Tribünler Süper Lig yolunda dolsun, taşsın'' dedi.
 
Valilik Planlama ve Koordinasyon Başkanlığı tesislerindeki tiyatro salonunda yapılan genel kurula Ak Parti milletvekilleri Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçe belediye başkanları ve kulüp üyeleri katıldı. Kayserispor onursal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kentteki işadamları, sanayiciler ve varlıklı insanlara sitem eden konuşmasında '' Kayserispor kulübü için ne yazıkkı yeni yönetim oluşturma ve maddi katkı konusunda kapısını çaldığımız kişilerden bize ne Kayserispor'dan diyenler oldu. Binbir bahane hemde öyle komik mazeretlerle karşımıza çıktılar, inanamazsınız. Kayserispor'a gelin yardım edin diyence, çoğu kaçıyor. Süper Lige yeniden dönme konusunda iyi bir yere sahip, lider Kayserispor'da Bekir Yıldız ve bu yönetim kurulu önemli ve zor bir görev üstlendi. Bize ve kent halkına düşen görev onları sonuna kadar desteklektir. Zira, Kayserispor bu kentin önemli markalarından ve proestijlerinden birisidir'' dedi. 
 
Eski Kocasinan Belediye başkanı ve Kayserispor'un yeni başkanı Bekir Yıldız'da,''Kayserispor'un bir ayağı süper Ligde sayılır. Kent halkını kucaklayan, Kayseri halkını Kayserispor'la birleştiren bir anlayış içinde olacağız. Stadımızın dolup, taşmasını istiyoruz. O nedenle Passolig çıkartanlardan, kulüp payı olan 8 TL'yi almayacağız. Buradan milletvekillerine sesleniyorum. Ankara'da bizim lobimiz ve temsilcimiz yok. Futbol Federasyonu, başta MHK olmak üzere tüm kurullarla diyaloğ içinde olacak temsilcilik görevini Kayseri milletvekillerine vermek istiyoruz'' şeklinde konuştu.
 
Kayserispor kulübünün 19 kişilik yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Bekir Yıldız (Başkan), Yücel Şahin, Rifat Pehlivan, Hüseyin Beyhan, Hacı Ömer Okutucu, Şaban Mirapoğlu, Mehmet Büyükbaş, Nuri Çiftçi, İskender Belük, Serdar Maraşlı, Tufan Koç, Özhan İnce, Hayrullah Doğan, Kazım Nuralan,Mehmet Delikan, Mustafa Gürsoy, Mehmet Çiftlikçioğlu, Murat Başyazıcıoğlu, Sedat Kılıç ''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler