Kayserispor Trabzonspor'a odaklandı!

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile iç sahada yapacakları maçı kazanarak 3 haftalık galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi.Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, ligin ilk 4 haftasında 1 ga

Kayserispor Trabzonspor'a odaklandı!

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile iç sahada yapacakları maçı kazanarak 3 haftalık galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi.

Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, ligin ilk 4 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 4 puanda olduklarını hatırlattı.

Ligin 5. haftasında 23 Eylül Pazartesi günü konuk edecekleri Trabzonspor karşısında alınacak galibiyetin takıma büyük moral vereceğini vurgulayan Ortaköylüoğlu, "Geride kalan 4 haftada istediğimiz puanları toplayamadık. Hedeflerimize ulaşmak için sahamızdaki maçlardan kesinlikle galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Trabzonspor, ligimizin en kaliteli takımlarından biri. Çok zor bir karşılaşma olacak ama biz de üst sıraları hedefleyen bir takımız. Trabzonspor maçını kazanarak 3 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. İyi bir oyun ve mücadele sonucunda sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inancımız tam" diye konuştu.

Taraftarların geride kalan 4 haftadaki desteklerinden memnun olduklarını ifade eden Ortaköylüoğlu, Trabzonspor karşılaşmasında da bu desteğin devam etmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor