Kayserispor'da hakem isyanı

"Serkan Çınar’ı önce MHK’ye sonra Allaha havale ediyoruz"

Kayserispor'da hakem isyanı
Kayserispor'da Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan, hakemin Trabzonspor maçında 3 net penaltılarını vermediğini belirtti, "Kendisini voleybol hakemi zannedip rakip takımın elle oynadığı penaltı pozisyonlarında düdük çalamayan Serkan Çınar’ı önce MHK’ye sonra Allaha havale ediyoruz" iddiasında bulundu.

Basın Sözcüsü Pehlivan, 1-0 yenildikleri maçta 3 penaltılarını vermediği için hakem Serkan Çınar’a ateş püskürdü. Rıfat Pehlivan, maçtan sonra tüm TV kanallarında hakemin söz birliği edilmişçesine eleştirildiğine dikkati çekerken şunları söyledi:

"HAKEM VOLEYBOL FEDERASYONU'NUN EMRİNE VERİLMELİ"

"Hakem Serkan Çınar ve 2 yardımcısı Kayserispor’un Trabzonspor maçında göz göre göre 3 penaltısını vermedi. Biz maça futbol hakemiyle çıktığımızı sanıyorduk ama, konuk takım oyuncularının üst üste ceza alanında elle oynadıkları pozisyonları devam ettiren Serkan Çınar, kendini voleybol hakemi yerine koydu. Futbol Federasyonu'na önerimiz bu hakemin Voleybol Federasyonu'nun emrine verilmesi. Zira, futboldan çok, voleybol maçı yönetmeye daha çok yakışır. Hakem hataları bir değil, 2 değil, 3 değil. Bir takımın üzerine bu kadar gelinmez. Kayseri taraftarına, teknik direktörümüze, emek sarf eden oyuncularımızın emeği çalınıyor, hakkımız yeniliyor."

hAKAN KUTLU: "2 HAFTADA 6 NET PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

Kayserispor teknik direktörü Hakan Kutlu ise hakem Serkan Çınar’ın takımının emeğini çaldığını öne  sürürken şöyle devam etti:

"İki haftada 6 penaltılmız verilmiyor. 1 değil 6 penaltı. Sayarken yoruluyorum. Nasıl kazanacağız. Ligin son 2 haftasında gerçekten aleyhimize yaşanan çok büyük hakem hataları var. Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor maçında verilmeyen 3 penaltımız var. Birinci penaltımız Deniz'in düşürülmesi, yüzde 100 penaltı. İkinci penaltı duran top sonrası hem Uğur'un hem Zeki'nin aynı anda eline çarpan 2 tane top var. Hadi birini göremedin, diğerini nasıl göremedin. Üçüncü penaltı Umut ile Güray'ın ortak mücadelesinde yine Güray'ın eline çarpan top var. Aytaç'ın Mijailovic'e hamlesi var yüzde 100 kırmızı kart. Bu kadar hakem hatasıyla bir takım karşılaşırsa ne yazık ki kazanması da mümkün olmuyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler