Kayserispor 0-2 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig 9. hafta mücadelesinde Galatasaray, ligin dişli ekiplerinden Kayserispor'a konuk oldu.Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 2-0'lık skorla kazanarak haftayı üç puanla kapatmayı başardı.Karşılaşmada Galatasaray'a

Kayserispor 0-2 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig 9. hafta mücadelesinde Galatasaray, ligin dişli ekiplerinden Kayserispor'a konuk oldu.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 2-0'lık skorla kazanarak haftayı üç puanla kapatmayı başardı.

Karşılaşmada Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 39. dakikada Johan Elmander ve 72. dakikada Selçuk İnan'dan geldi. Mücadeleye bir çok sakat ve eksik futbolcusu olmasına rağmen çıkan Galatasaray takımı Milli oyuncu Yekta'nın sakatlanarak karşılaşmayı tamamlayamaması ile bir şok daha yaşadı. Öte yandan Galatasaray'da genç. Semih Kaya ve tecrübeli futbolcu Ayhan Akman bu sezon ilk kez forma şansı buldu.

Bu sonucun ardından Galatasaray 17 puana yükselerek zirve takibini sürdürdü. Kayserispor ise oynadığı 9 maçın ardından 10 puanda kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor