Kayseri'den Şener'e açıklama

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in Kayserisporlu Volkan Babacan ile ilgili yaptığı açıklamaya Kayserispor cephesinden açıklama. Kayserispor Kulübü’nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:  “Değerli Futbol Kamuoyu,  Trabzonspor A.

Kayseri'den Şener'e açıklama

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in Kayserisporlu Volkan Babacan ile ilgili yaptığı açıklamaya Kayserispor cephesinden açıklama.

 

Kayserispor Kulübü’nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

 

“Değerli Futbol Kamuoyu,

 

Trabzonspor A.Ş. Başkanı Sayın Sadri ŞENER’ in, kulübümüz ve futbolcumuz Volkan BABACAN ile ilgili yaptığı açıklama talihsizce yapılmış, maksadını aşmış cümleler değildir...

 

Açıklama; dilini ve duygularını kontrolde güçlük çeken, kendisini konuşmaya zorunlu zanneden bir başkanın gafıdır.  

 

Kazanırken centilmen olmak, kaybederken sorumsuzca saldırmak Türk Futbolunun bugün karşılaştığı bir sorun değildir...

 

Spor aklından ve etiğinden yoksun bu davranış biçimini kulüplerinin menfaatlerini koruyan sahte bir lider edasıyla süslemek, çocukların masal kahramanlarının yerine geçmesi gibi bir şeydir.

Ayrıca;

 

Kulüp yöneticilerinin açıklamaları konusunda çok hassas davranan Türkiye Futbol Federasyonu’nun Sayın Sadri ŞENER’ in açıklamalarını da dikkate almasını bekliyoruz.

 

Kamuoyuna Saygılarımızla. Kayserispor Kulübü”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler