Kayseri'de Cangele şoku

Uzun süren sakatlığının ardından TFF A2 Ligi'nde Samsunspor ile oynanan karşılaşmada forma giyen Kayserispor'un Arjantinli yıldız futbolcusu Cangale, girdiği ikili mücadelede tekrar sakatlandı. Kayserispor teknik heyeti ve yönetimi Cangale'nin tekrar saka

Kayseri'de Cangele şoku

Uzun süren sakatlığının ardından TFF A2 Ligi'nde Samsunspor ile oynanan karşılaşmada forma giyen Kayserispor'un Arjantinli yıldız futbolcusu Cangale, girdiği ikili mücadelede tekrar sakatlandı. Kayserispor teknik heyeti ve yönetimi Cangale'nin tekrar sakatlanmasıyla büyük bir şok yaşadı.

TFF A2 Ligi'nde Kayserispor, kendi sahasında konuk ettiği Samsunspor ile oynanan karşılaşmada A takımında uzun süre sakat olan Cangale ile Ömer Şişmanoğlu ve kaleci Yusuf forma giydi.

Karşılaşmayı Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Genel Menejer Süleyman Hurma ile Teknik Direktör Şota tribünden izledi. Maçın 42. dakikasında rakip oyuncuyla ikili mücadeleye giren Arjantinli yıldız futbolcu Cangale, sol dizinden aldığı darbe ile tekrar sakatlandı. Maçın hakemi hemen sağlık ekiplerini çağırırken, Teknik Direktör Şota Arveladze ise tribünlerden sahaya inerek Cangele'nin durumunu öğrenmeye çalıştı. Cangale, eşinin endişeli bakışları altında sedye ile ambulansa konularak hastaneye kaldırıldı.

Kayserispor Genel Menejeri Süleyman Hurma ise, yaptığı açıklamada ameliyat olan dizinden tekrar sakatlanan Cangale'nin durumunun henüz belli olmadığını söyledi.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Cangale, uzun süren tedavinin ardından ilk kez A2 takımıyla sahaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler