Kayseri: Öküz altında buzağı...

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, "Trabzonspor'dan 1 puan almak bizi tatmin etmedi" dedi. Futbol Gecesi'ne katılan Miraboğlu, Sadri Şener'i art niyetli olmakla suçladı."MEHMET EREN'İN POZİSYONUNU TARTIŞMAM BİLE. BURAK'IN MÜCADELESİNDE İSE PENALTI YOK

Kayseri: Öküz altında buzağı...

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, "Trabzonspor'dan 1 puan almak bizi tatmin etmedi" dedi. Futbol Gecesi'ne katılan Miraboğlu, Sadri Şener'i art niyetli olmakla suçladı.

"MEHMET EREN'İN POZİSYONUNU TARTIŞMAM BİLE. BURAK'IN MÜCADELESİNDE İSE PENALTI YOKTU"
Bordo-Mavililer karşısında rakiplerinin 1 puanı kurtarmadığını, kendi kendilerine 2 puan kaçırdıklarını savunan Miraboğlu, "Alınan 1 puan, Kayserispor'u tatmin etmiyor. Mehmet Eren'in pozisyonu tartışmaya açılmayacak kadar net bir penaltıydı. Konuşmanın manası yok. Trabzonspor lehine çalınmayan Hamza-Burak arasında kora kor mücadele vardı. Herkes hakemlere saygı duymak zorunda" dedi.

"SADRİ ŞENER ART NİYETLİ* HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN"
Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasında Volkan Babacan'ın, Trabzonspor-Kayserispor maçında da Souleymanou'nun tartışıldığının hatırlatılması üzerine Miraboğlu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e hiddetle şu cevabı verdi:
"Herkes kendi kulübü ile ilgilensin. Kendi futbolcularını eleştirsin. Ya da övsün. Başkaları ile uğraşmak kimseye bir şey kazandırmaz. Bunun iması kabul edilemez. İnsanları zan altında bırakamazlar. Öküz altında buzağı arıyorlar. Çok yakışıksız şeyler oluyor. Böyle talihsiz ifadelere lüzum yok. Bu tür olaylara tevessül etmek bizim kulübümüzle bağdaşmaz. Bunu düşünebilmesi için insanın art niyetli olması lazım."

"Trabzonspor maçında 5 oyuncumuz yoktu" açıklamaları için diğer sayfaya geçiniz



"KAYSERİSPOR, BURSASPOR'UN YAPTIĞI İHTİLALİ YAPACAK"
Kayserispor'u iddiası olan büyük bir takım olarak tasvir eden Miraboğlu, "Biz geleceğe umutla bakan, iddiası olan büyük bir takımız. Bu yolda mücadelemizi veriyoruz. Bir iki sene içinde Kayserispor da Bursaspor'un başardığı ihtilali tekrarlayacak. Biz sezon başından beri hiç tam kadro ile oynayamadık. Eksik kalmasak, sakatlıklar olmasa her şey bugün daha farklı olurdu. Misal Trabzonspor maçında ilk 11'de doğrudan oynayacak 5 futbolcumuz yoktu. Bunlar mazeret değil. Ama tam olsaydık, sonuçlarımız da farklı
olurdu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor