Kaymakamın TS sevdası

Trabzonspor taraftarı olan Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, 'Bize her yer Trabzon' sloganını çok sevdiğini söyledi.  Trabzon'un Sürmene ilçesinde doğan ve çocukluk yıllarını Trabzon'da geçiren Küçük, 4 yıldır görevde olduğu Balıkesir'de hafta sonları, T

Kaymakamın TS sevdası

Trabzonspor taraftarı olan Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, 'Bize her yer Trabzon' sloganını çok sevdiğini söyledi.

 

Trabzon'un Sürmene ilçesinde doğan ve çocukluk yıllarını Trabzon'da geçiren Küçük, 4 yıldır görevde olduğu Balıkesir'de hafta sonları, Trabzonspor maçlarını takip ettiğini belirtti.

 

Bordo mavili ekibin bu yıl şampiyonluk özlemini dindireceklerine inandığını ifade eden Küçük, şunları kaydetti: “Yıllık izinlerimde Trabzonspor'un kampına gidiyorum, o hafta takımın maçı varsa maça gidiyorum. Oğlum Utku da çoğunlukla bana eşlik ediyor. Trabzonspor taraftarlarının son zamanda bir sloganı var. 'Bize her yer Trabzon' Bir Trabzonlu olarak söyleyebilirim ki, 'Bize her yer Trabzon' sloganını çok seviyorum”

 

Trabzonsporlu futbolcuların imzaladığı formanın kendisi için çok değerli olduğunu belirten Küçük, doğup büyüdüğü şehrin takımını tutmanın ayrı bir duygu olduğunu anlattı.

 

Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir süre sohbet etme imkanı da bulduğunu dile getiren Küçük, "Ligin ilk yarısında iyi bir performans ortaya koyduk. Ben Trabzonspor'un bu sene şampiyon olacağına inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor