Kaymakam'dan Öz Espiyespor Açıklaması

 Espiye Belediyespor üzerinden "haksız kazanç elde edildiği" iddiasıyla Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere’nin tutuklanmasının ardından Öz Espiye Spor Kulübü’nün devam etmesi için Espiye Kaymakamı Osman Bilgin makamında basın toplantısı düzenledi. Göre

Kaymakam'dan Öz Espiyespor Açıklaması

 Espiye Belediyespor üzerinden "haksız kazanç elde edildiği" iddiasıyla Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere’nin tutuklanmasının ardından Öz Espiye Spor Kulübü’nün devam etmesi için Espiye Kaymakamı Osman Bilgin makamında basın toplantısı düzenledi. 

Göreve başlayalı üç hafta olduğunu ve bu süre içersinde ilçede gelişen bir adli olayın sonucunda Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere’nin tutuklandığını belirten Espiye Kaymakamı Osman Bilgin, “İlçemizde Öz Espiyespor Kulübü ile ilgili düşürülsün mü düşürülmesin gibi çalışmalar oldu. Bu süreç içersinde Sayın valimiz Dursun Ali Şahin, kulübümüzün düştürülmemesi için maddi ve manevi destek vererek BAL Ligi’ne devam etmesini sağladı. Bakın Espiye ilçesi normal bir ilçe değil Espiye artık Giresun’un ikinci büyük bir ilçesi ben iddia ediyorum ki Espiye ilçesi Giresun’un en büyük ilçesi olarak Bulancak ilçesini geçecektir. Çünkü o potansiyel var, alt yapısı var, çalışma azmi var ancak bu süreçte moralimizi bozan bizi sıkıntıya sokan unsurları hiçbir zaman belli bir nifak tohumu gibi değil, birlikteliğin unsuru olarak görüp karşılıklı fikir teatisinde bulunmak yani tarafları buluşturmak lazım. Bu süreç onun için önemli. Bu olayı belediyedeki olan operasyonla futbol takımının ayrı bir şey olduğunu bunu hep beraber anlamamız gerektiğinin tartışmasını yapacağız” dedi.

Espiye Belediye Başkan Vekili Ersin Bahadır ise “Kapanmak üzere olan Öz Espiye Spor Kulübü’nün Kaymakamımız Osman Bilgin ve Valimiz Dursun Ali Şahin’in maddi ve manevi desteklerinden dolayı minnettarız. Birlik ve beraberlik içersinde BAL Ligi’ne devamını sağlamak ve Espiye’yi bütünleştirmek açısından iyi olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor