Kaybetmeyen beş takım kaldı!

 Hector Cuper yönetiminde bu sezona iyi bir başlangıç yapan ve 9. haftaya kadar ligin yenilmeyen tek ekibi olan Orduspor dün Gaziantepspor'a 3-0 yenilerek bu unvanını kaybetti. Ligde daha önce 6. haftada Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Fenerbahçe ile Orduspor'a

Kaybetmeyen beş takım kaldı!

 

Hector Cuper yönetiminde bu sezona iyi bir başlangıç yapan ve 9. haftaya kadar ligin yenilmeyen tek ekibi olan Orduspor dün Gaziantepspor'a 3-0 yenilerek bu unvanını kaybetti.
 
Ligde daha önce 6. haftada Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Fenerbahçe ile Orduspor'a aynı skorla mağlup olan Galatasaray yenilmezliklerini kaybetmişlerdi.
 
Tüm profesyonel liglerde heyecanın devam ettiği Türkiye'de, PTT 1. Lig'de de namağlup ekip bulunmuyor.
 
Liglerin yenilmeyenleri
 
Spor Toto 2. ve 3. Liglerde ise toplam 5 ekip yenilgisiz olarak yoluna devam ediyor.
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Balıkesirspor, Kırmızı Grup'ta ise Polatlı Bugsaşspor ile Hatayspor henüz mağlubiyetle tanışmadı.
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 9'da 9 yaparak yoluna devam ederken, 3. Grup temsilcisi Altınordu da henüz maç kaybetmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler