Kaybederse gider!

Antalyaspor karşılaşması, başkan Sadri Şener'in son maçı olabilir! Ligin ikinci yarısında Avni Aker Stadı'nda kaybedilen Kardemir Karabük ve Fenerbahçe maçlarında istifaya davet edildiği için stadı erkenden terk eden Sadri Şener, takıma destek kararı aldı

Kaybederse gider!

Antalyaspor karşılaşması, başkan Sadri Şener'in son maçı olabilir! Ligin ikinci yarısında Avni Aker Stadı'nda kaybedilen Kardemir Karabük ve Fenerbahçe maçlarında istifaya davet edildiği için stadı erkenden terk eden Sadri Şener, takıma destek kararı aldı.

 
Daha önce yaptığı "Bir daha Avni Aker'de maç seyretmem" açıklamasına rağmen yarınki Antalyaspor maçı için Trabzon'a gitme kararı alan Sadri Şener, mücadeleyi tribünden izleyecek. Hafta sonunu Trabzon'da geçirmeyi planlayan Şener, bu sürede teknik direktör Tolunay Kafkas'la transfer planlaması üzerinde çalışacak. Şener ayrıca yönetim kuruluyla da değerlendirmelerde bulunacak. Bazı çevreler ise yarınki karşılaşmanın Sadri Şener'in son maçı olabileceğini dile getiriyor. 
 
Yoğun eleştiriler alıyor 
Bu sezonki başarısızlık nedeniyle taraftardan ve muhalif kanattan yoğun eleştiriler alan başkan Sadri Şener'in, Trabzonspor'un yarın kendi sahasında Antalyaspor'a yenilmesi durumunda istifa edebileceği konuşuluyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler